Jakou lahví vybavit děti do školy?

blog-obrázek

Co potřebuje vaše dítě do školy? Samozřejmě potřebuje školní tašku a psací potřeby. Důležitý je i kvalitní box na svačinu a láhev na pití. Že mu stačí PET láhev - NE!!
Láhev pro školáka musí být ze zdravotně nezávadného materiálu, měla by se dobře zavírat a 100 % těsnit. Musí se také líbit, tím si zajistíme, že jí nebude někde zapomínat.  Důležité je také, co dítě preferuje k pití - je to voda, limonáda či čaj? A chceme, aby čaj zůstal teplý?

Na trhu je široký sortiment, zkusíme si popsat jednotlivé značky, jejich výhody a nevýhody.

equaEqua  

Jsou láhve ze zdravotně nezávadného materiál Tritan. Mají velký výběr krásných designů, mezi nimiž si každý vybere. Vyrábí se ve velikosti 600 a 400 ml. Do školy bychom doporučovali spíše větší velikost. Láhev má otvor na pití přiměřeně veliký, pohodlně se z něho napije i malé dítě. Víčko je šroubovací, díky tomu nejde zapomenout zavřít láhev, což je velká výhoda, protože  láhev nevyteče do tašky a 100% těsní. Láhev má i praktické poutko na přenášení. Do láhve můžete kromě vody dát i džusy (po častém používání láhev ztratí čirost) nebo čaj, protože láhev vydrží horké tekutiny do 100 °C.

K láhvi se dá dokoupit i neoprénový kabátek, který teplotu udrží déle teplou. Láhev se snadno udržuje, je možné jí mýt v myčce na nádobí (časem se poškrábe potisk). Nutno podotknout, že láhev Equa je velmi trvanlivá a vydrží i hrubší zacházení.
Příjemná cena

 ROZHODNĚ DOPORUČUJEME 

DO E-SHOPU

Loooqs

Tyto láhve jsou také z materiálu Tritan, který je zdravotně nezávadný. Od této značky jsme vybrali sportovní láhev, která má objem 600 ml, což je tak přiměřená velikost. Láhev je průsvitná v jemných odstínech modré, zelené a šedivé. Snadno se udržuje, myčka je povolena.  Tato láhev nás zaujala svým systémem otvírání víčka, který se snadno ovládá jednou rukou. Víčko má ještě pojistku na uzavření. Tento systém známe z drahých termohrnků a je opravdu šikovný. Bez problémů ho používá i malé dítě a vy máte jistotu, že nikde nenechá víčko a pítko bude znečištěno. Láhev perfektně těsní a má poutko na přenášení. Do láhve můžete připravit kromě vody i šťávy a džusy.
Příjemná cena

 ROZHODNĚ DOPORUČUJEME 

BLOG_LOOGS3  BLOG_LOOGS2  BLOG_LOOGS1

Looogs Sportovní láhev zelená 600ml

Looogs sportovní láhev modrá 600ml

Looogs sportovní láhev černá 600ml

 

Zdravá láhev

známé láhve od českého výrobce. Láhve jsou vyrobeny ze zdravotně nezávadného materiálu a jsou nabízeny ve třech velikostech s velkým množství různých designů. Některé láhve jsou i v transparentním provedení, abychom měli představu, kolik pití ještě zbývá.  Láhev se snadno udržuje a má široký výběr náhradních dílů včetně termoobalů. Láhev má vysouvací pítko, ze kterého se dobře pije i malým dětem nebo sportovcům. Bohužel se pítko časem opotřebuje a láhev přestane těsnit. Musí se dokoupit a vyměnit. Na pítko se dá dokoupit i krytka, aby se neušpinilo. Láhve celkově patří k širším lahvím. Do láhve můžete kromě vody a šťáv připravit i čaj, vydrží teplotu do 100 °C dokonce i ohřívání v mikrovlnné troubě. Láhev se snadno udržuje, víčko a pítko se musí proplachovat a čistit kartáčkem.
Příjemná cena.

DO E-SHOPU

 

XD Design sportovní láhve Neva

Mají důmyslný systém zavírání pítka. Je to opravdu jednoduché, zvládne to i malé dítě a snadno se z ní pije. Láhev je samozřejmě vyrobena ze zdravotně nezávadného materiálu Tritan. Láhev je v jednoduchém designu, ideální pro ty, co si na obrázky nepotrpí. Láhev má užší tělo než jiné láhve, takže se vejde i do menších kapes u batohů. Láhev se vyrábí o objemu 500 ml v průsvitné šedé, modré a bílé barvě nebo v nerezovém provedení. Nechybí ani praktické poutko. Láhev je ideální na vodu nebo šťávy, skvěle těsní. Tělo láhve se snadno čistí, pítko se musí důkladně proplachovat a čistit kartáčkem.
Vyšší cena

BLOG-TRITAN2  BLOG-TRITAN3  BLOG-TRITAN1

Tritan Sportovní láhev modrá
450ml

Tritan sportovní láhev šedá
450ml

 

Tritan sportovní láhev bílá
450ml

XD Design Bopp mini láhev

To je alternativa pro ty, co nemají místo v batohu. Láhev je malá, o objemu 350 ml a dá se připevnit karabinou k batohu. Je vyrobena ze zdravotně nezávadného materiálu Tritan a pije se z ní odšroubováním víčka (žádné pítko). Dobře se udržuje a můžete do ní kromě vody připravit i džus. Láhev se nabízí v průhledné a neprůhledné variantě. 
Příjemná cena

BLOG-bebop2  BLOG-bebop3  BLOG-bebop1

Bopp mini láhev s karabinou  350ml

Bopp mini láhev s karabinou  350ml

Bopp mini láhev s karabinou  350ml

Tyrrell Katz

Kouzelné láhve pro mladší školní a předškolní děti. Tyto láhve stejně jako svačinové boxy mají jedinečný krásný design a udělají radost dětem. Láhve jsou vyrobeny ze zdravotně nezávadného materiálu Tritan a mají objem 350 ml. Pítko je chráněno uzávěrem, nově jsou láhve doplněny vyjímatelným pítkem s brčkem, což ocení zvláště menší děti. Výborně těsní. Do láhve můžete dát oblíbené pití, snadno se čistí. Do myčky se nedoporučuje, aby se neponičily obrázky.

Doporučujeme

DO E-SHOPU

 

Bobble

První přenosné filtrační láhve jsou vyrobeny ze zdravotně nezávadného materiálu bez BPA. Láhve jsou ve velikosti 550 nebo 750 ml, pro malé děti i s objemem 350 ml. Tělo láhve je příjemně tvarované a pružné, pítko je vysouvací a obsahuje vyměnitelný filtr. Pítko je chráněno krytkou, za kterou se dá láhev přenášet. Láhev je připravená speciálně na kohoutkovou vodu. Snadno se obsluhuje, dobře se z ní pije a skvěle těsné. Vyrábí se v mnoha barevných variantách. Láhev se udržuje dobře, do myčky ale není. Nyní je v nabídce i kolekce lahví s vyjímatelným filtrem, za který do sítka můžete dát třeba ovoce nebo bylinky.
Příjemná cena

Doporučujeme

DO E-SHOPU

 

Aveo láhev Aladdin

Velmi podobné láhve jako láhve Equa. Jsou také z Tritanu, mají šroubovací víčko a poutko na přenášení. V nabídce o objemu 0,35 a 0,6l a v mnoha zajímavých designech. Vyšší cena oproti láhvím Equa, ale stále příjemná.

Doporučujeme

DO E-SHOPU

 

 

Aladdin sportovní láhev s počítadlem

Atraktivní láhev pro sportovněji nadané děti. Láhev je ze ze zdravotně nezávadného a lehkého materiálu Tritan, má jednoduchý a veselý vzhled a větší objem 0,7l, který přijde vhod po sportovním výkonu. Láhev se snadno otvírá jednou rukou, 100% těsní, má poutko na přenášení, otáčecí límec pro hlídání pitného režimu. Hrdlo je dostatečně široké pro snadné mytí, lze mýt v myčce.
Vyšší cena

Doporučujeme

DO E-SHOPU

 

 

Alfi

Nerezové láhve pro děti s krásnými obrázky a šikovným pítkem. Pítko je chráněno víčkem, aby nebylo znečištěno a snadno se ovládá. Láhev 100% těsní, má silikonový proužek, aby nevyklouzla z rukou, ale vydrží i nárazy. Láhev má široké hrdlo a snadno se čistí (myje v myčce). K láhvi se dají dokoupit náhradní díly. Precizní provedení, nerez a originální obrázky jsou rozhodně její velká plus.
Vyšší cena

ROZHODNĚ DOPORUČUJEME

DO E-SHOPU

 

Liveventure

Plastové láhve z nerezu ocení starší děti, které už netouží po nějakém obrázku. Láhve jsou lehké, mají jednoduché otvírání a snadno se z nich pije. Díky širokému hrdlu se i snadno čistí. Mohou se mýt v myčce. Láhve jsou v praktické velikosti 650ml v modré, zelené, růžové a šedivé barvě.
Příjemná cena

Doporučujeme

DO E-SHOPU

 

Thermos

Jednobarevná láhev pro starší školáky má šikovné pítko, které se snadno otvírá pouhým zmáčknutím, chrání víčko s pojistkou. Tvar láhve je uzpůsobem, aby snadno nevyklouzla z rukou. Láhev je z materiálu Tritan, je lehká, trvanlivá, snadno se udržuje (mytí v myčce).

ROZHODNĚ DOPORUČUJEME

blog-thermos-01  blog-thermos-02  blog-thermos-03

Thermos hydratační láhev s počítadlem
710ml

Thermos hydratační láhev s počítadlem
710ml

Thermos hydratační láhev s počítadlem
710ml

 


Ke svačině dáváte dětem čaj a chcete aby zůstal teplý i v zimě?  
V tom případě se podívejte mezi termohrnky pro děti.

 

Thermos

Precizní zpracování, skvělé parametry - váha a isolační vlastnosti (udrží i 10 hodin teplý čaj), velký výběr náhradních dílů, jednoduchá údržba včetně mytí v myčce - to dělá z těchto nerezových termohrnků špičku. Většina z nich má jako pítko brčko, které se dá dobře čistit (viz https://www.nasvacinu.cz/lahve-ostatni/) a po čase dokoupit za nové. Termohrnky vydrží i nárazy a pády.

ROZHODNĚ DOPORUČUJEME

DO E-SHOPU

Alfi

Skvělé inteligentní termosky, které udrží i 12 hodin teplý nápoj a praktický uzávěr, ze kterého se skvěle pije. Termohrnky jsou z nerezu, velmi odolné, mají atraktivní design a skvělé parametry. Snadno se udržují (mytí v myčce) a mají náhradní díly.
Vyšší cena

ROZHODNĚ DOPORUČUJEME

DO E-SHOPU