Kolo, přilba a kde je láhev?

854534284b8060cfbab7eab7447544bc

Cyklistická sezóna začala - výstroj je oprášena, kolo bylo v servisu na údržbě a můžeme vyrazit na výlet! Jenže zjistíme, že láhev z loňského roku trochu zapáchá, začala protékat, je odřená až běda. Je třeba nová. 

V nabídce máme několik typů lahví, které skvěle padnou do držáku na kole, snadno se z nich pije a netečou.

ion8

Tuto značku můžeme vřele doporučit. Jejich láhve velikosti 0,7 a 1 l pasují do dožáků na kole a mají jednoduchou obsluhu jednou rukou. Díky dobře řešenému pítku se z nich výborně pije, pítko je kryté víčkem, nehrozí tak ušpinění. Výborně těsní, můžete je pak v klidu hodit do batohu. Čištění je velmi snadné a nekomplikované. A barvu si vyber každý...

Bez názvu

https://www.nasvacinu.cz/lahve:ion8/

 

ZDRAVÁ LÁHEV

Zdravá láhev je asi nejznámější lahví na kolo. V naší nabídce je řada bike, která se i designem na kolo hodí. Nemyslím, že je nutné nějaké delší představování. Láhev má tvar, který je ideální do držáků na kolo a pítko s vytahující se zátkou. Láhev se snadno udržuje, může i do myčky.

 Bez názvu1

https://www.nasvacinu.cz/lahve:zdrava-lahev/

 

Thermos

Jezdíte i v zimě? V létě, v horku? Kolo je pro vás vášeň po celý rok? Tak to potřebujete termohrnek od Thermosu, který je speciálně vyrobený na kolo. Má ideální velikost do držáku a díky celonerezové úpravě se nemusíte bát nějakých odřenin. Termohrnek udrží nápoj teplý nebo studený neuvřitelných 20 hodin. Jednoduše a pohodlně se z něj pije a ještě jednodušeji se čistí. Celý se dá rozebrat a dát do myčky. Vyrábí se ve velikosti 600 a 750 ml.

termoska-na-kolo (1)

https://www.nasvacinu.cz/termosky/thermos-motion-termoska-na-kolo-600-ml/

https://www.nasvacinu.cz/termosky/thermos-motion-termoska-na-kolo-750-ml/