Z provozních důvodů eshop dočasně uzavřen.

Co za láhev do školy?

škola

Už je to nějaká doba, kdy jsme pro vás udělali recenzi na láhve do školy. Mezitím se naše nabídka rozrostla o další značky, které jsme pro vás vyzkoušeli a ve zkratce vám můžeme doporučit láhve těchto značek:

 jjjjjj_1

ION8 - relativně nová značka, která překonala naše očekávání. Láhve jsou příjemné na dotek, lehké a ve čtyřech velikostech 350, 500, 750 a 1000 ml. Velikost láhve 350 ml je ideální do kabelky, vyzkoušeno!! Láhev velikosti 500 ml je výborná do školy. Sportovci využijí velikosti 750 a 1000 ml, které jsou skvělé taky na kolo.  Mají výborně vyřešené pítko kryté víčkem, které se odklápí pouhým stiskem. Samozřejmostí je zámeček proti nechtěnému otevření nebo poutko na přenášení. U této láhve odpadá problém neuzavření láhve či zakutálení víčka. A to nemluvím o těch krásných barvách.

https://www.nasvacinu.cz/lahve:ion8/

 l3

LifeVenture – Tato outdoorová značka představila láhve s brčkem, které nás překvapily. Láhev dobře vypadá, je lehká, snadno se udržuje a to i přesto, že má brčko. Pítko se otvírá výklopným systémem, takže se ho nemusíte vůbec dotknout. Brčko je silnější, dá se lehce vyčistit kartáčkem. Láhev se snadno a výborně udržuje.

https://www.nasvacinu.cz/lahve:lifeventure/?pv33=108

 

lahve_1

Maped – nová značka z Francie, která nás velmi zaujala. Tyto láhve totiž netečou, i když mají otevřené víčko!! Ovládají se jedním stiskem, které otevře víčko a pak pouhým stlačením hrdla dolů uvolníme průtok nápoje. Je to velmi snadné a máte jistotu, že nikde neunikne ani kapka. Láhve se díky svému tvaru snadno drží, jsou lehké a v několika barvách a provedeních. 

https://www.nasvacinu.cz/lahve-pro-deti:maped/

 

p3

EQUA - nejoblíbenější láhev, co jsme kdy měli. A je proč!! Láhve jsou lehoučké, dobře se z nich pije, mají krásné designy a skvěle se udržují. Samozřejmostí je, že 100% těsní a jsou z bezpečného ekologického materiálu Tritan.

https://www.nasvacinu.cz/lahve:equa/

 

Rex London, Botanela - značky lahví, které mají stejné vlastnosti jako láhve Equa. Jediný rozdíl - v obrázcích:))

jjjjjj

https://www.nasvacinu.cz/lahve-plastove:rex-london/

jjj

https://www.nasvacinu.cz/lahve:botanela/