Co za láhev do školy?

škola

Už je to nějaká doba, kdy jsme pro vás udělali recenzi na láhve do školy. Mezitím se naše nabídka rozrostla o další značky, které jsme pro vás vyzkoušeli a ve zkratce vám můžeme doporučit láhve těchto značek:

 jjjjjj_1

ION8 - relativně nová značka, která překonala naše očekávání. Láhve jsou příjemné na dotek, lehké a ve čtyřech velikostech 350, 500, 750 a 1000 ml. Velikost láhve 350 ml je ideální do kabelky, vyzkoušeno!! Láhev velikosti 500 ml je výborná do školy. Sportovci využijí velikosti 750 a 1000 ml, které jsou skvělé taky na kolo.  Mají výborně vyřešené pítko kryté víčkem, které se odklápí pouhým stiskem. Samozřejmostí je zámeček proti nechtěnému otevření nebo poutko na přenášení. U této láhve odpadá problém neuzavření láhve či zakutálení víčka. A to nemluvím o těch krásných barvách.

https://www.nasvacinu.cz/lahve:ion8/

 l3

LifeVenture – Tato outdoorová značka představila láhve s brčkem, které nás překvapily. Láhev dobře vypadá, je lehká, snadno se udržuje a to i přesto, že má brčko. Pítko se otvírá výklopným systémem, takže se ho nemusíte vůbec dotknout. Brčko je silnější, dá se lehce vyčistit kartáčkem. Láhev se snadno a výborně udržuje.

https://www.nasvacinu.cz/lahve:lifeventure/?pv33=108

 

lahve_1

Maped – nová značka z Francie, která nás velmi zaujala. Tyto láhve totiž netečou, i když mají otevřené víčko!! Ovládají se jedním stiskem, které otevře víčko a pak pouhým stlačením hrdla dolů uvolníme průtok nápoje. Je to velmi snadné a máte jistotu, že nikde neunikne ani kapka. Láhve se díky svému tvaru snadno drží, jsou lehké a v několika barvách a provedeních. 

https://www.nasvacinu.cz/lahve-pro-deti:maped/

 

p3

EQUA - nejoblíbenější láhev, co jsme kdy měli. A je proč!! Láhve jsou lehoučké, dobře se z nich pije, mají krásné designy a skvěle se udržují. Samozřejmostí je, že 100% těsní a jsou z bezpečného ekologického materiálu Tritan.

https://www.nasvacinu.cz/lahve:equa/

 

Rex London, Botanela - značky lahví, které mají stejné vlastnosti jako láhve Equa. Jediný rozdíl - v obrázcích:))

jjjjjj

https://www.nasvacinu.cz/lahve-plastove:rex-london/

jjj

https://www.nasvacinu.cz/lahve:botanela/